Tandartspraktijk Renkumse Poort

Praktijk voor algemene tandheelkunde en implantologie

Welkom bij Tandartspraktijk Renkumse Poort  

 

Wij zijn een moderne tandartspraktijk voor algemene tandheelkunde, mondhygiëne en implantologie. Al meer dan 30 jaar heeft de praktijk zijn oorsprong in Renkum en sinds 2016 zijn de mogelijkheden van de praktijk verruimd om u zo goed mogelijke zorg te kunnen leveren. Door deze aanpassingen hebben wij de mogelijkheid gekregen plaats te bieden aan nieuwe patiënten. Naast kwaliteit staat bij ons ook de patiënt voorop.

 Wij zijn ook 's avonds open! 

Mogelijk ontvangt u van ons beveiligde e-mails via zorgmail. U krijgt de code voor deze e-mail per SMS (op het bij ons bekende 06-nummer) of u kunt een code per e-mail opvragen. 

  COVID-19 

Op 15 maart heeft onze beroepsvereniging, de KNMT, het advies gegeven om vanaf 16 maart tot in ieder geval 6 april alle behandelingen stop te zetten. Dit om verdere verspreiding van het corona virus zoveel mogelijk tegen te gaan. In het geval van ernstige spoedklachten kunnen er na telefonisch overleg wel afspraken gemaakt worden, de receptie is normaal geopend. De ingeplande afspraken in de genoemde periode zullen de komende dagen afgebeld en verplaatst worden.

Momenteel zijn wij bezig deze website te ontwerpen.

 

Binnenkort kunt u hier verdere informatie vinden aangaande de praktijk, medewerkers, openingstijden en contact informatie.

Tandartspraktijk Renkumse Poort

Maria Johanna Philipseweg 27

6871 EX  Renkum

0317-315815

info@tprp.nl

 


Opbellen