Tandartspraktijk Renkumse Poort

Praktijk voor Algemene Tandheelkunde en Implantologie

BELANGRIJKE MEDEDELING:

Verhuizing

Per 24 augustus 2021 is de praktijk verhuisd naar:

Dorpsstraat 16

6871 AL  Renkum

Alle afspraken vanaf 24 augustus zijn op deze nieuwe locatie!

Hier onder treft u ons schrijven aan, welk u per e-mail of post is gestuurd

Betreft: verhuizing praktijk

 

Renkum, 17 augustus 2021

 

Geachte heer, mevrouw,

Na ruim 30 jaar de locatie aan de Maria Johanna Philipseweg 27 in Renkum te hebben gebruikt als tandartspraktijk, gaan we nu verhuizen.

Sinds eind vorig jaar zijn we druk bezig geweest om de nieuwe locatie te verbouwen en om te zorgen dat er een praktijk gerealiseerd kon worden, die volledig aan alle nieuwe eisen en regelgeving kan voldoen. Met trots kunnen we zeggen dat we zeer tevreden zijn met het resultaat. Rondom de praktijk is voldoende vrije parkeergelegenheid en ook zijn we volledig rolstoeltoegankelijk geworden.

We ontvangen u dan ook graag vanaf 24 augustus 2021 op het volgende adres:

Dorpsstraat 16

6871 AL Renkum

www.tprp.nl

 Voor u verandert er verder niks. Alle afspraken die gepland stonden, blijven gewoon staan. Telefonisch zijn wij nog steeds bereikbaar onder telefoonnummer 0317-315815. Hetzelfde team van zorgprofessionals staat u graag te woord en helpt u met de toewijding en overtuiging zoals u die van ons gewend bent.

Doordat de nieuwe praktijk locatie meer ruimte biedt, zijn we goed toekomstbestendig en kunnen we ook een grotere hoeveelheid specialistische behandelingen aanbieden. Tevens is er door het vergroten van onze capaciteit ruimte voor het aannemen van nieuwe patiënten.

Tot binnenkort in de nieuwe praktijk.

Met vriendelijke groet,

 

Team Tandartspraktijk Renkumse Poort Hoe maak je een afspraak?

Even aanwaaien voor het maken van een afspraak is er niet meer bij. Je zult eerst moeten bellen en dan volgt er een aantal gezondheidsvragen. Daarna kan er pas een afspraak worden gemaakt. Als die niet op dezelfde dag is, zal kort voor je afspraak nogmaals naar je gezondheid worden gevraagd. 

Anderhalve meter

Een overvolle wachtkamer is door de 1,5 meter afstand-regel verleden tijd. Kom ook niet (veel) te vroeg voor je afspraak, de kans is groot dat je dan buiten moet wachten. In de behandelkamer geldt die regel overigens niet: de mondzorgverlener en assistent zitten zoals gewoonlijk boven op je lip.

Welke behandelingen worden weer uitgevoerd?

Er zijn geen belemmeringen. Misschien snak jij wel naar een professionele gebitsreiniging bij de mondhygiënist. Of naar de laatste fase van je beugelbehandeling bij de orthodontist. Het kan allemaal.

Hoe zit het met de veiligheid?

Mondzorgpraktijken voldeden altijd al aan de hoogste hygiënestandaarden: mondkapjes gebruiken, handen desinfecteren en het schoonmaken van instrumenten zit in de natuur van mondzorgverleners. In de behandelkamer zal je geen veranderingen zien. Wel zul je merken dat je bij het betreden van de praktijk gevraagd wordt je handen te desinfecteren of te wassen. En daarna nergens meer aan te zitten. Kranten en tijdschriften zijn al weggelegd, nu nog proberen ook van je telefoon af te blijven...

Heb je een probleem in je mond?

Heb je kiespijn of voel je iets in je mond? Blijf er niet mee doorlopen, maar bel gewoon op. Doe dat bij pijn wel meteen 's morgens vroeg. Zo heb je de grootste kans dat je dezelfde dag nog kan worden geholpen. 

En wat als je verkouden bent of koorts hebt?

In het nieuwe normaal blijf je dan thuis. Bel je afspraak af en neem weer contact op als je minimaal 24 uur klachtenvrij bent. Heb je pijn in je mond? Bel gewoon je eigen mondprofessional. Er is een landelijk netwerk opgezet van tandartsen die zelfs coronapatiënten veilig kunnen behandelen. Dus iedereen met pijnklachten wordt geholpen.

Afstand houden blijft van belang

Vermijd zo veel mogelijk sociale contacten en houd anders minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. En, pas je die andere simpele regels nog toe?

1. Schud geen handen

2. Was je handen regelmatig met zeep; ook goed tussen je vingers. Reinigen met desinfecterende gel is ook prima

3. Raak je ogen, mond en neus zo min mogelijk aan

4. Nies of hoest in je elleboog of gebruik papieren zakdoekjes en gooi die direct daarna weg

 

 

 • luc2
 • christi2
 • nicole2
 • anouk2 (2)_1
 • anne2
 • gerdine2_1
 • liesbeth2
 • roy2_1
 • hedy2
 • romy2
 • linda2
 • erna2 

OVER ONS

CONTACT

SPOED

ONZE PARTNERS

Tandartspraktijk Renkumse Poort biedt toegankelijke mondzorg, met persoonlijke aandacht en adviezen op
maat.
Bij ons staat kwaliteit met
een persoonlijke
benadering hoog in het
vaandel.


Tandartspraktijk
Renkumse Poort

Dorpsstraat 16 

6871 AL Renkum

0317-315815

info@tprp.nl

Maandag t/m vrijdag
van 8:00-12:00 en 14:00 - 17:00 uur belt u 0317-315815.

Tussen 12:00 en 14:00 uur zijn wij voor spoed bereikbaar op:

06-82991118.

Buiten deze uren belt u: 

0318-611888.Opbellen