Tandartspraktijk Renkumse Poort

Praktijk voor algemene tandheelkunde en implantologie

Spoedgevallendienst


Een spoedgeval

Als eerste verzoeken wij u contact op te nemen met de praktijk op het telefoonnummer 0317-315815. Mocht de praktijk gesloten zijn dan zult u het antwoordapparaat horen met informatie aangaande spoedgevallen buiten openingstijden of in onze pauze. In de pauze, op werkdagen tussen 12.00 en 13.00 uur, kunt u ons bereiken op telefoonnummer 06-82991118. Buiten de openingstijden kunt u de tandartsenpost bereiken op 0318-611888.

Tandartsenpost

Op dezelfde locatie als het ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede is ook de Tandartsenpost gevestigd. De Tandartsenpost verleent spoedeisende zorg of zorg die redelijkerwijs niet kan wachten tot de aanwezigheid van de eigen tandarts of orthodontist. In het weekend (vanaf vrijdagmiddag 12.00 uur) is consultering mogelijk tijdens één van de vijf overdag geplande afspraak-spreekuren. Buiten deze afspraak-spreekuren en door de week ’s avonds en ’s nachts is de dienstdoende tandarts alleen oproepbaar in zeer dringende situaties.

 

Uw telefoontje komt binnen bij de Huisartsenpost

Met spoed een tandarts nodig buiten kantoortijden? Belt u dan het centrale nummer van de Tandartsenpost: 0318- 611888. Uw telefoontje komt binnen bij de huisartsenpost en wordt door een doktersassistente aangenomen. De doktersassistente maakt een afspraak voor een consult of een telefonisch consult bij de tandarts.

 Melden bij de balie van de Huisartsenpost

Heeft u een afspraak voor een consult, dan meldt u zich bij binnenkomst bij de balie van de Huisartsenpost. U wordt vervolgens door de tandarts of tandartsassistente opgehaald uit de wachtkamer. Op vrijdagmiddag is de balie van de huisartsenpost nog gesloten en kunt u plaatsnemen in de wachtkamer zonder u te melden. Tijdens uw bezoek aan de tandartsenpost dient u zich te legitimeren én de zorgpas van uw ziektekostenverzekeraar mee te nemen. Houdt u er rekening mee dat de kosten van consultering en behandeling direct dienen te worden voldaan.

 Welke regio?

De tandartsenpost is beschikbaar voor alle ingeschrevenen van deelnemende tandartspraktijken (en orthodontisten) uit Bennekom, Dodewaard, Ede, Ederveen, Harskamp, Heelsum, Kesteren, Lienden, Lunteren, Ochten, Opheusde, Otterlo, Renkum, Renswoude, Rhenen, Wageningen, Wekerom én voor mensen die tijdelijk in deze regio verblijven.

 

Veenendaal heeft een eigen tandarts spoedgevallendienst: 0318-540949.
Opbellen